×
Habfil Hotell bruker egne og tredjeparts informasjonskapsler for å gi en bedre service og sikrer også at annonsene bedre samsvarer med dine preferanser. Hvis du bruker nettstedet vårt, godtar du vår policy for informasjonskapsler. Les mer

Habfil Hotell

Takk for at du spiller Habfil!
Habfil ble laget med mye kjærlighet ♥

Cosmic 3.0

Raizer

Og alle Habfil's ♥

Log in Habfil Hotell

 • Denne nettsiden er under ombygging.

 • eller Lag en bruker

  Velkommen til Habfil

  Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Habfil! Habfil er en virtuell verden der unge kan møtes, innrede egne rom, bytte gjenstander - og designe sin helt egen karakter.

   

  Oppdatert katalog

  Hos Habfil tilbyr vi en katalog som har et stort utvalg av møbler som dere kan bruke i deres rom. Katalogen oppdateres så fort vi ser at det er nye møbler på markedet, eller at det kommer forslag om nye møbler. Møblene i katalogen er gratis, slik at mynter ikke vil være et problem for dere som elsker å bygge.

   

  Arrangementer & konkurranser

  Arrangementer & konkurranser er noe vi ønsker å prioritere på hotellet. Vi kommer derfor til å opprettholde aktiviteten på hotellet ved å holde konkurranser så ofte som mulig. Vil også variere konkurranse slik at det ikke blir de samme hele tiden. Her på hotellet har alle brukere lov til å holde offentlige eventer. Tidspunkt for dette må avtales med staff. Det vil også bli arrangert diverse cuper og helges- og ukes arrangementer med jevne mellomrom. 

  På de offentlige eventene vil det deles ut Stjerner til vinnerne. Det blir delt ut 1 Stjerne per gang man vinner. Event-verten vil motta 2 Stjerner for å ha holdt eventet som en belønning for at brukeren har holdt eventet. Disse Stjernene har man anledning til å bruke på diverse rariteter og skilt som man finner i kategorien “Stjerneshop” i katalogen.

  Vi kommer etterhvert til å begynne med ukentlige konkurranser som blant annet Room of the week. Dersom dere har noen forslag til ukentlige spalter som dere kunne tenke dere her på Habfil kan dere sende inn disse i “Forslag” kanalen i vår discord server.

   

  Autospill & maze

  Vi ønsker å ha et tett og godt samarbeid med dere. Hvis dere har lyst kan dere lage et automatisk wired-spill eller en wired maze, for så å få sponset offisielt rom + skilt som premie. Ta kontakt med en administrator eller en i ledelsen for å få dette gjennomført.


   

  Habfils Økonomi

  Hver bruker vil motta 500 Duckets og 2 Mynter hver halvtime. Det er ingen maksgrense for hvor mye man kan motta per dag.

   

  Reset av verdier + Eventpremier

  Les mer om reset av verdier, og eventpremier man kan vinne her.

   

  Bli med på Discord

  Vi har en egen Discord-server hvor du kan chatte og sosialisere deg med andre brukere. Her vil Habfil teamet oppdatere med nyheter og diverse endringer som omhandler hotellet. Det vil også komme automatiske varsler om når det er konkurranser på hotellet, i vår Discord-server. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og forslag i Discord-serveren vår. 

  Bli med, sett deg i en voice-kanal og bli kjent med noen nye mennesker!

   

  Jobb med oss

  Vi er for øyeblikket nok moderatorer i Habfil teamet. Hvis du ønsker å bli eXpert, eventholder eller rombygger, kan du ta kontakt med en administrator eller en i ledelsen på Discord eller på hotellet.

   

  Vi håper du vil trives her på Habfil. Vi lover å gjøre vårt ypperste for at du skal få en best mulig spillopplevelse hos oss.

   

  Mvh,
  Alle oss i Habfil teamet