×
Habfil Hotell bruker egne og tredjeparts informasjonskapsler for å gi en bedre service og sikrer også at annonsene bedre samsvarer med dine preferanser. Hvis du bruker nettstedet vårt, godtar du vår policy for informasjonskapsler. Les mer

Habfil Hotell

Takk for at du spiller Habfil!
Habfil ble laget med mye kjærlighet ♥

Cosmic 3.0

Raizer

Og alle Habfil's ♥

Log in Habfil Hotell

 • Denne nettsiden er under ombygging.

 • eller Lag en bruker

  Hva er Habfil?

  Habfil er et nettbasert virtuelt fellesskap i vintage pikselkunststil hvor du kanlag din egen avatar, få venner, chat, bygg rom, design + spille spill og så mye mer! Nesten alt er mulig på dette merkelige stedet fullt av fantastiske mennesker...

  Mer enn bare et spill...

  More than just a game...Å style avataren din i de mest trendy stilene er ikke den eneste måten å ha det gøy på i Habfil. Ønsker å bli århundrets arkitekt og bygge blendende strukturer? Builders Club er for deg! Vil du vise frem din gale ferdigheter til å bygge rom!

  finn ditt samfunn

  Elsker du å chatte og henge med venner? Habfil Grupper, forum og rollespillfellesskap are a great place to start. Join the army and suit up for duty, don your cape and save the universe, wear Habfil Couture as you strut down the runway, become a nurse and save pixel lives. Join in and start exploring the endless role-playing possibilities!

  Uttrykk deg selv

  Express yourselfKreativitet og individualitet er velkommen på Habfil! Hver uke har vi tonnevis av fantastiske konkurranser du kan delta på. Fra rombygging til selfies, til pikselkunstvideoer og novellekomp. - det er tonnevis av kule ting for å få den kunstneriske saften til å flyte og vinne fantastiske prestasjoner + premier! Føler du deg kreativ? Sjekk ut nyhetene våre for å finne ut om morsomme ukentlige konkurranser!

  Spill gratis, for alltid.

  Habfil er et spill som er gratis, slik at du kan utforske en enorm verden av rom, fullføre oppdrag, chatte og vinne premier uten å måtte betale noe!

  Noen "ekstrautstyr" i spillet som kjæledyr, Habfil Club-medlemsakp, Byggeklubb-medlemskap og møbler kan kjøpes med Habfil-kreditter. For mer informasjon om ekstrautstyr i spillet, gå til Habfil butikken. (Habfil butikk kommer snart)

  Alltid her for å hjelpe...

  Always here to help...Hotlelet er moderert 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Du kan også gjøre mye for å være trygg på Habfil og på internett. Les våre Sikkerhetstips Tips for å finne ut hvordan.

  Som en populær online virtuell verden er vi stolte over å ha stor inngående kunnskap om nettsikkerhet, etter internasjonale retningslinjer fastsatt av offentlige grupper og ungdomsorganisasjoner.